Romanian Russian English


 
venava grup venava grup venava grup venava grup
 
 Serviciile oferite 
 
venava grup retele venava grup retele venava grup retele venava grup retele
 
 Parteneri 
img
  venava grup montare antene
venava grup turnuri
 
venava grup turnuri
turnuri venava venava turnuri venava grup turnuri venava grup antene
 
 

Serviciile oferite

Construcţia de telecomunicaţii - producţia de turnuri radio, montare şi construcţie (turnuri radio, turnuri pentru reţelele GSM, supoarte).

La moment avem o vastă experienţă în domeniul construcţiilor de tip:
  • Turnuri cu 3 supoarte (30m, 50m, 65m)
  • Piloane ancorate atât la suprafaţa solului, cât şi pe acoperişuri
  • Catarge tubulare (4m, 6m)
Proiectarea, producţia, montarea, construcţia de elemente suplimentare pentru turnurile radio.    Oferim astfel de servicii ca repararea şi replanificarea căsuţelor pentru echipament.

Secţia energetică reprezintă îmbinarea calităţii, constituită din proiectarea, montarea şi darea în exploatare a obiectelor de telecomunicaţii. Proiectanţii calificaţi iau în considerare deciziile oprimale din punct de vedere tehnic şi economic atunci când proiectează schemele obiectelor.

Echipa energeticienilor realizează proiectele calitativ, rapid şi în termenul stabilit, respectând toate regulile şi normele, utilizând echipamente ale astfel de branduri renumite, cum ar fi Merlin Gerin, Moeller, ИЭК şi altele. Electricienii autorizaţi coordonează şi controlează toate lucrările implementate.

Laboratorul electric furnizează toate testele necesare pentru echipamentele electrice. Inginerii licenţiaţi pregătesc toate documentele de care este nevoie pentru Inspecţia Energetică şi realizează proiectele cu succes.

Realizăm următoarele activităţi:
  • Montarea panourilor de control (model BZUM)
  • Asamblarea plăcilor de comutare
  • Montarea liniilor electrice cablate şi aeriene (0,4kV)
  • Testarea echipamentelor în condiţii de laborator - măsurarea rezistenţei la dispozitivele de împământare, la izolarea sârmei, înfăşurări, testarea mijloacelor de protecţie
  • Montarea panourilor de control, echipamentelor de comutare şi de protecţie
  • Proiectarea liniilor electrice

Montarea liniilor cablate:

«Venava Grup» realizează trasarea fibrei optice şi a altor linii cablate, care sunt utilizate atât ca reţele de legătură între oraşe şi sate, cât şi ca reţele de comunicare departamentale pentru întreprinderile de stat. Noi dispunem de personal de înaltă calificare, echipamente şi utilaje necesare pentru îndeplinirea proiectelor. În prezent, am construit cu succes şi am reconstruit conexiunea la reţea atât în ​​zonele urbane, cât şi în cele rurale, ceea ce a oferit o oportunitate de dezvoltare a telecomunicaţiilor în zonele îndepărtate. Compania noastră creşte mereu volumul de prestare de servicii în sectorul telecomunicaţiilor cu obţinerea de rezultate de top. Prioritatea noastră de bază constă în îmbunătăţirea calităţii în continuare.

Zincarea metalului:

Compania noastră este reprezentantul oficial al «Liber Paints» în Republica Moldova. Colaborarea noastră este realizată de către distribuitorul general al «Liber Paints» în Ucraina «Izida». Utilizăm metoda de zincare "la rece", folosind materiale speciale «Polyzinc», metodă bine-cunoscută în Europa încă din 1976. Această metodă corespunde complet standardului ISO3449 (DIN 55969) şi presupune folosirea materialului de protecţie anticorozivă pentru metalele feroase. Polyzinc nu este doar un grund excelent, dar, de asemenea, o acoperire bună de final, spre deosebire de alte materiale care conţin zinc. Pentru informaţii suplimentare despre Polyzinc ne puteţi contacta prin telefon sau e-mail.